• Team Mirror
  Kijk in de spiegel!
  De Team Mirror is een gratis tool voor High Impact Teaming.
  De spiegel toont het groeipotentieel van jouw team en geeft je handvaten om ermee aan de slag te gaan!
 • Workshop
  Ga zelf aan de slag met je team!
  Bespreek de resultaten van de Team Mirror zelf tijdens een teaming workshop.
  Al het cursusmateriaal hiervoor is gratis ter beschikking!
 • Het High Impact Teaming-model
  Wat maakt teams effectief?
  Het High Impact Teaming-model van Stefan Decuyper, Elisabeth Raes en Anne
  Boon vormt de wetenschappelijke basis voor de Team Mirror. Bestel het boek op
  managementboek.nl!

Welkom!


Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om jouw team effectiever te laten samenwerken?
Unicorn, de Katholieke Universiteit Leuven en het Europees Sociaal Fonds ontwikkelden een gratis online instrument: de Team Mirror! Vanuit onze gezamenlijke expertise rond team ontwikkeling co-creëerden we een methodiek om High Impact Teaming te ondersteunen. Meer dan 2000 mensen gingen al met de Team Mirror aan de slag. Deelnemers beschrijven het als "confronterend maar veilig, een tool die motiveert en helpt te structureren".

Je kan er helemaal zelf én gratis mee aan de slag!
Registreer je team online en stuur de Team Mirror vragenlijst uit door op 'Start Team Mirror' rechts bovenaan dit scherm te klikken. Twee dagen voor jullie geplande workshop wordt er, volledig automatisch, een rapport gegenereerd voor en opgestuurd naar elk teamlid. Dit rapport kan dienen als leidraad voor jullie gesprek.
Op deze website vind je ook verschillende Team Mirror Workshops om je te helpen bij het vormgeven van dit moment. Je kan alle documentatie voor deze workshops gratis downloaden op deze website.

Het Team Mirror-project werd gerealiseerd dankzij de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds. Voor meer info, kijk op www.esf-agentschap.be.


Anita Fermon - Belfius Academy

"Nog maar zelden meegemaakt dat iets zo een impact heeft naar vertrouwen toe voor elkaar! De Team Mirror heeft ons echt geholpen om ons gerust te stellen en ons aan te moedigen om het nog beter te doen!”


Peter Van Biesbroeck - Alg. Dir. VOKA Leuven

“Ik zou alle teamverantwoordelijken aanraden om een soortgelijke oefening te doen! Als je op lange termijn een high performing team hebt, brengt het veel meer op dan korte termijn acties die je neemt om je product / dienst verkocht te krijgen."


Anja Schillebeeks - Katarsis

"Ik vond de nadruk op concrete projecten, concrete quick-wins,…. binnen de eigen invloedssfeer van de teams heel motiverend werken. De methodiek werkte ook verbindend binnen het team en maakte zowel positieve als “negatieve” feedback makkelijk te verteren en bood ook een soort gedragenheid vanuit het team."

Wie keek er al in de spiegel?