Groeien als teamlid

Werk met de Feedback Finder!


 

"The strength of the team lies within the individual.
The strength of the individual lies within the team!"Je kan geen effectief team vormen als je geen competente en onafhankelijke teamleden hebt!


Om de verschillende teamleden te helpen groeien en om hen te ondersteunen in hun leerproces, hebben wij met Unicorn de Feedback Finder tool ontworpen. Het principe is identiek als dat van de Team Mirror. Deze tool geeft echter de afzonderlijke teamleden feedback over hun eigen manier van werken in dit team.
 
Wij van Unicorn geloven in open en eerlijke feedback die gericht is op groeien. Feedback die je helpt om je potentieel ten volle te benutten. De Feedback Finder tool geeft je de kans om eens op een andere manier in de spiegel te kijken. De reflectie in deze spiegel geeft je drie perspectieven:

  1. Hoe percipieer ik mij mijzelf in dit team?
  2. Hoe percipiëren andere teamleden mij in dit team?
  3. Hoe worden de andere teamleden in dit team gepercipieerd?
De spiegel heeft als doel je te helpen om een helder beeld te krijgen van waar jouw persoonlijke groeiprioriteiten liggen. De resultaten zijn niet per definitie de waarheid, het zijn percepties. Deze percepties kunnen je aan het denken zetten en zo de aanzet vormen om tot een effectief persoonlijk ontwikkelingsplan te komen.